Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας για τα ονομαστικά ετικετάκια!

Είναι ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ονομαστικές αυτοκόλλητες και θερμοκολλητικές ετικέτες για παιδιά και να μας πείτε πόοοσο πολύ σας αρέσουν!

ΔΩΡΕΑΝ δείγματα των αδιάβροχων (δηλαδή κατάλληλες ΦΥΣΙΚΑ και για πλυντήριο) αυτοκόλλητων / θερμοκολλητικών ετικετών μαρκαρίσματος ρούχων ή αλλιώς αυτοκόλλητων/ θερμοκολλητικών ονομαστικών ετικετών γα τα παιδιά.

Στα δείγματα τα σχέδια και τα χρώματα είναι τυχαία (φυσικά ένα λουλουδάκι θα εκτυπωθεί μπροστά σε κοριτσίστικο όνομα… αλλά δε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε συγκεκριμένα σχέδια/ χρώματα όπως στις κανονικές παραγγελίες). Τα μεγέθη των ετικετών είναι μεταξύ 2*7 εκ καθεμία. Μαζί με τις ετικέτες θα παραλάβετε φυσικά και οδηγίες χρήσης αν και η εφαρμογή είναι πολύ πολύ εύκολη.

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό κάνετε “like” στη σελίδα μας ΚΑΙ αφήστε ένα σχόλιο στη σελίδα μας. Για να ισχύσει η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε και “like” και να αφήσετε σχόλιο! Οι 30 πρώτες θα πάρουν από 15 ονομαστικές ετικέτες για τα ρούχα (αξίας 6 ευρώ *30 =180 ευρώ!!!). “like” και σχόλια μετά τις 10/09/2013 δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η αποστολή των ετικετών στις νικήτριες του διαγωνισμού, θα γίνει ομαδικά στις ίδιες ημερομηνίες για λόγους πρακτικούς. Εγκαίρως πάντως και για τη νέα σχολική χρονιά! ΤΕΛΕΙΑ!

Όσα πιο πολλά like τόσο πιο μεγάλη η ενθάρρυνση σας να κάνουμε και άλλους τέτοιους διαγωνισμούς στο μέλλον!

Leave a comment